Aldebaran Commodities

Finance Administrator

Ben je klaar om deel uit te maken van een dynamische, Rotterdamse handelsonderneming gespecialiseerd in de spannende wereld van commodity trading? Bij Aldebaran Commodities B.V. draait het allemaal om de handel in topkwaliteit pinda’s, zonnebloem- en pompoenpitten, en cashews.

Wij zijn een toonaangevende speler in de Europese noten- en zadenmarkt, en onze expertise strekt zich wereldwijd uit. Onze belangrijkste markt? Europa, waar we onze kwaliteitsproducten met trots leveren.

Onze klantenkring is net zo divers als onze producten: van pinda verwerkende industrieën en snackproducenten tot aan bedrijven die onze producten transformeren in heerlijke pindakaas, pindasaus en diverse halffabricaten.

Ons internationale karakter biedt een fantastisch platform voor veelzijdige talenten om te schitteren. Nu is het moment om ons Finance team te versterken en samen de afdeling naar nieuwe hoogtes te tillen. Ben jij klaar voor deze uitdagende reis?

Doelstelling:

Financieel administratieve ondersteuning geven aan de Financial Controller en op de afdeling Finance and Accounting.

Wat ga je doen?

Op de Finance and Accounting afdeling zijn we op zoek naar een Finance administrator met een interesse in logistieke handel vraagstukken. Als Finance administrator heb je een afwisselende functie. Vanaf dag 1 wordt je getraind “on the Job” en draait mee met het team.

Je bent werkzaam in ons team Finance and Accounting. Je ondersteunt de afdeling en gaat aan de slag met het coderen, boeken, controleren en volledig verwerken van inkomende facturen. Je monitort de voortgang rondom de facturen. Je houdt overzicht, signaleert verschillen en lost deze op.

Ook denk je actief mee over procesoptimalisatie. Tevens pak je overige werkzaamheden op ter ondersteuning van de afdeling. Daarbij verwerk je bankmutaties, doe je debiteurenbewaking en ben je bezig met het dagelijks rapporteren van liquide middelen en werkkapitaal.

Op termijn zal je je bezig gaan houden met ondersteuning van de maandafsluitingen en bij jaarwerk.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een HBO of MBO 4 opleiding in de richting van financiën/economie/Accountancy/ Finance and Control met succes afgerond.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent administratief onderlegt, handig met MS Office en boekhoudprogramma’s.
  • Je werkt secuur, bent leergierig, stressbestendig en werkt veelal zelfstandig onder begeleiding.
  • Je bent communicatief vaardig richting je collega’s.
  • Je hebt zin in een uitdagende en leerzame nieuwe baan!

Wat wij bieden:

Een interessante veelzijdige functie in een levendige commerciële omgeving waarbij flexibiliteit en een Rotterdamse werkmentaliteit hoog in het vaandel staan. We bieden een fijne werkplek met collega’s die je graag begeleiden en met een mogelijkheid tot doorgroeien in je functie.

De werkplek vestigt zicht in het mooie scheepvaart kwartier midden in Rotterdam wat goed bereikbaar is met openbaar vervoer.

Meer weten? Duik dieper: Ontdek meer over ons en wat wij doen op onze Linkedin pagina.

Iets voor jou? Stuur je CV en motivatiebrief naar Michelle van Velzen (HR Manager), HR@rigelservices.nl.

Stay in touch

Follow us

Address

Maasstraat 17
3016 DB Rotterdam
The Netherlands

Quality Assurance

Subscribe

Subscribe to receive our latest Market reports and other news.